Hvordan:
Tovholder sørger for, i samarbejde med Anette Erfuhrt, at bestille mad. Maden består af, spaghetti, kødsauce og gulerødder, der bestilles ved Produktionsskolen i Elsesminde. Der er forhåndsbestilt til 50 prs. som justeres efter hvor mange tilmeldinger, der er kommet 2 dage før arrangementet. Kordegnen bestiller det endelige antal + 10 prs., da der som regel altid kommer flere end beregnet. Hvis tilmeldingen overstiger 60 prs., vurderer tovholder, om der skal indkaldes flere frivillige. Minna Greve kommer gerne.
Teamet møder ind kl. 16 og tager imod maden, fylder vandkander med vand, som sættes i køleskab. Der sættes 2 gryder med vand og lidt olie over. Vandet skal bruges til at varme pasta i. Kødet sættes i ovnen ved 150 grader. Der dækkes bord med glas bestik og servietter. Kirketjeneren har sat borde klar og et ta´ selv bord med tallerkener og bordskånere i gangen.

Teamet sørger for, at servicere gæsterne ved at fylde op på madbordet. Hvis der er mere mad end beregnet, sørger teamet for, at holde maden tilbage, så det ikke sættes på bordet, da det så kan fryses. Oprydning, servering af kaffe/the og kage samt opkrævning af penge sker i samarbejde med kirketjeneren. Affald kommes i affaldscontainer udenfor og kaffemaskinen køres igennem med rent vand. Det overskydende mad, må kun fryses, hvis det ikke har været inde på madbordet.

Hvornår:
Hver 2. måned forår og efterår, 5 gange årligt.

Hvem:
Teamet består af tovholder Kate Dahl, Inger Abildgaard, Hanne Marie Tovgård.

Kontakt:
Kate Dahl 20929617